Lendo AS

Lendo er en av Norges største formidlere av forbrukslån. Tjenesten er en del av selskapet Personal Finance, som er et heleid datterselskap av Schibsted. Lendo låner ikke ut penger selv, men fungerer som en lånemegler, som henviser kunder til de banker og tilbydere av forbrukslån de samarbeider med.

Lendo samarbeider med totalt 14 ulike tilbydere av forbrukslån på det norske markedet. Noen av de største aktørene inkluderer Santander Consumer Bank, yA Bank, Ikano Bank og Svea Finans. Det er dog viktig å merke seg at de ikke samarbeider med to av de aller største forbrukslån-bankene i Norge: Bank Norwegian og Komplett Bank.

Lendo kan formidle lån fra 10.000kr. Og helt opp til en halv million kroner, med en maksimal nedbetalingstid på 15 år. Siden betingelsene til de ulike bankene Lendo samarbeider med, vil variere, vil det også variere hvilke lånebetingelser du vil bli tilbudt. Rentebetingelser, etableringskostnad og månedlige termingebyr vil imidlertid være tydelig oppgitt i alle lånetilbudene du mottar.

Fordeler ved å benytte Lendo

Når du skal søke om forbrukslån er det viktig å sammenligne tilbud fra flere banker, for å finne det billigste lånet. I Norge blir den nominelle renten på usikrede forbrukslån, fastsatt individuelt fra kunde til kunde, ut fra dennes årlige inntekt og økonomiske situasjon. Det er derfor ikke mulig å sammenligne ulike lån, uten å faktisk be om et konkret tilbud fra hver bank, slik at man vet nøyaktig hvilke lånebetingelser man vil kunne oppnå.

Det er selvsagt mulig å sende inn søknader til alle de bankene man ønsker å ta med i sammenligningen, men dette er tidkrevende. Her kommer Lendo inn i bildet. Du sender en lånesøknad til Lendo, og de videresender søknaden til de av deres samarbeidspartnere der de mener du vil oppnå de beste betingelsene. Etterhvert som bankene får behandlet din søknad, vil de sende deg et lånetilbud, og du får enkelt og raskt hentet inn tilbud fra flere banker, slik at du får et bedre sammenligningsgrunnlag, før du velger lån.

Lendo har egne kundesider, der alle dine lånetilbud vil bli gjort tilgjengelige. Banken legger tilbudet inn i systemet, og når et nytt tilbud er klar, vil Lendo sende deg en epost og en tekstmelding.

Lendo er gratis å benytte

Du kan helt gratis og uforpliktende benytte Lendo sin tjeneste. Lendi tjener penger på provisjon fra bankene og ikke fra låntaker. Tilbudene du mottar gjennom Lendo er også helt uforpliktende, akkurat som om du hadde søkt direkte hos hver enkelt bank. Du står altså helt fritt til å avgjøre hvilke tilbud du vil takke ja til og hvilke du vil forkaste. Sjekk også denne nettsiden for mer informasjon om lån og forbrukslån: forbrukslånsiden.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *